Selskabsmenuer hos Café Royal

Vores selskabsmenuer er inkl. duge, servietter, lys og bordopdækning.
Menuerne kan sammensættes som I ønsker det.
Se detaljer i menuerne.

Kontakt os for priser, spørgsmål eller bestilling på
mad@caferoyal.dk eller ring til os på (+45) 40 75 41 00

Selskabsmenu 1

Velkomstdrink
3-retters menu (se forslag nedenfor)
Øl, vand, husets vine under maden*)
Kaffe/the og isvand

Forret

Klassisk rejecocktail
Friske grønlandske rejer, sprød salat, asparges og hjemmerørt dressing tilsmagt med tomat. Serveres med hjemmebagt brød.

Hovedret

Skiver af oksemørbrad
Serveres med nye stegte kartofler stegt i en god olivenolie, torvefriskt grønt, efter udbud og sæson, hjemmelavet bearnaisesauce tilsmagt med sorte trøfler.

Dessert

Dessert tapas
Panna cotta toppet med jordbær salat. Stracciatella is tilsmagt med mørk chokolade. Rabarber trifli med lakridsskum

*) Ønskes andre vine, er dette selvfølgelig muligt.

   Selskabsmenu 2

Velkomstdrink
3-retters menu (se forslag nedenfor)
Øl, vand, husets vine under maden*)
Kaffe/the og isvand 

Forret 

Lakse tapas tallerken
Lille laksetournedos med rød peberfrugt creme.
Lakserose af røget laks, anrettet på kold kaviar sauce Rillette af varmrøget havørred, toppet med kornblomst.
Serveres med hjemmebagt brød. 

Hovedret 

Gammeldags oksesteg
Oksesteg steges ved lav varme med urter og fond (braiseret) til den er gennemstegt. Serveres med glaseret perleløg. Friske grøntsager og nye hvide kartofler, hjemmelavet agurkesalat, rysteribs og peberrodssalat og selvfølgelig gammeldags kraftig brun (tyk) sovs. 

 Dessert 

Hjemmebagte hasselnøddekage
lagt sammen med speciel vanilje creme, lavet på creme fraiche, fløde, vanilje og sukker. Pyntet med torvets friske frugt og råsyltet bær. 

*) Ønskes andre vine, er dette selvfølgelig muligt.

 Selskabsmenu 3

Velkomstdrink
3-retters menu (se forslag nedenfor)
Øl, vand, husets vine under maden*
Kaffe/the og isvand
Inkl. duge, servietter, lys, samt blomster i små vaser å bordene

Forret 

Tapas tallerken
Skiver af langtidsstegt kalve roastbeef med svampe skum.
Let ristet spansk chorizo pølse, toppet med semidried tomat og ristet græskarkerner.
Fjord skinke toppet med rygeost creme.
Serveres med hjemmebagt brød.

Hovedret

 Rosa stegt dansk kalvefilet
Serveres med specielt bagt kartoffeltårn, toppet med grove urter. Hertil torvefriskt grønt, efter udbud og sæson.
Vinhandler sauce, lavet på sprødstegt bacon, svampe, løg, soltørret tomat og masser af rødvin

 Dessert

Chokolade brownie.
Fuldfed chokolade brownie, lavet på mørk chokolade.
Serveres med frisklavet frugtsalat og friske bær, hertil hjemmelavet vanilje is.

 *) Ønskes andre vine, er dette selvfølgelig muligt.